logo

Activiteiten 2023


Wat? Expositie Hello Emmen
Wanneer? 12 maart t/m 10 juni 2023
Waar? Rensenpark
Vanaf  12 maart 2023 presenteren wij de expositie Hello Emmen! Van feestje naar festival. Aanleiding is de 20e editie van Hellofestival op 10 juni aanstaande. SLVM heeft uit de vele duizenden foto's van de afgelopen edities (gemaakt door de enthousiaste fotografen op het festival), 33 geselecteerd die tot en met 8 juni in het Rensenpark te zien zijn op het cultuureiland. Door de QR code bij de foto te scannen komt de bezoeker op de website, waar meer informatie te vinden is: hellofestival.nl/hello-emmen.
Met deze expositie verbinden we onze doelstellingen: we exposeren het beeldende talent van de fotografen waarin de ontwikkeling van 20 edities van een feestje naar een festival centraal staan. Op 10 juni verhuist de expositie naar het festivalterrein aan de Grote Rietplas in Emmen.Mede mogelijk gemaakt door gemeente Emmen, st. Pentafoor, Rensenpark, Wouter Bessels, Quick Reclame, X-interactive en No Limit Events. De foto's van de opening zijn gemaakt door Chantal Eelen.

                   


13 mei 2023
st. JAR in het Rensenpark

Op 13 mei 2023 organiseerden we in opdracht van Ria Medema (st. JAR) het gratis toegankelijk festival Ontluik in het amfitheater van het Rensenpark. Een prachtige dag met optredens van Hannah Mae, Jack and the Weatherman en Groundhog Day. Met dank aan Gemeente Emmen, Rensenpark Emmen, HB Systems en Drankenhandel Beukers.

        10 juni 2023
Activiteit i.s.m. Museum Collectie Brands

Op 10 juni 2023 hebben we in samenwerking met Museum Collectie Brands een immersive Experience voor bezoekers van Hellofestival in Emmen gepland. Met behulp van beamers loopt de bezoeker (in de tent op het festivalterrein) door Rademakers gieterij om zo de professionele ijzergieterij van zeer dichtbij te kunnen bekijken. Met dank aan de gemeente Emmen die deze ervaring met het Industrieel Erfgoed van Emmen helpt te accommoderen.10 juni 2023
Van Gogh op het Hellofestival

Op 10 juni 2023 hebben we een leuke activiteit gepland m.b.t. het Van Gogh jaar, startend op Hellofestival. Later meer! Mede mogelijk gemaakt door Provincie Drenthe.